Annonce:

Tilbagekalder 15.000 biler med måske farlige forlygter

Hver af tilbagekaldte biler har et sæt forlygter som højst sandsynlig ikke er kaliberet korrekt. Det kan udgøre en fare for andre bilister.

Besøg vores annoncør:

Mercedes i USA skal se på 15.000 eksemplarer af den samme model. Faktisk lidt mere. For 15.502 biler skal en tur på værkstedet.

Det er allesammen GLC-modeller bygget mellem 2019 og 2022. Det tog dog mærket flere år og en intern undersøgelse at komme frem til det.

Det skriver Carscoops.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Helt konkret er der sandsynligvis problemer med forlygterne i de mere end 15.000 biler. De kan, siger Mercedes nu, risikere at være kalibreret/indstillet forkert.

LÆS OGSÅ: Alle danskere venter på den samme bil, mener FDM

Er det tilfældet, kan forlygterne være blændende for andre bilister at se på. Mercedes siger, at selvom forlygternes justering godt lever op til de lovpligtige standarder, falder justeringen af de mange forlygter for mærkets egne standarder.

Foreløbigt har Mercedes modtaget én klage over problemet. Og den stammer helt tilbage fra oktober 2021.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Ikke desto mindre tager den amerikanske importør ingen chancer. På den anden side forventer Mercedes ikke at finde problemet i samtlige af de tilbagekaldte biler.

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler