Tiktok-stjerne dræbt under politijagten – bilen brændte op

Tiktok-brugeren Gabriel Salazar er sammen med tre andre personer omkommet i en trafikulykke. Bilen, som Gabriel Salazar formentlig var føren af, ville ikke stoppe for politiet.

TikTok-stjernen Gabriel Salazar er død i en alder af 19 år efter en bilulykke i Texas sidste søndag.

Salazer, der på de sociale medier kaldte sig Gabenotbabe, skulle ifølge politiet være føreren af Chevrolet Camaro, som ordensmagten eftersatte. En jagt der dog endte på mest tragisk vis.

Inden ulykken lagde Salazar et billede af sig foran bilen selv på Instagram. Bilen stemmer overens med det køretøj, som politiet siger er total udbrændt.

Zavala County Sheriff’s Office skriver på Facebook:Søndag den 26. september 2021 omkring kl. 01:20 eftersatte en betjent et køretøj. Betjenten underettede centralen om, at han eftersatte en hvid Chevy Camaro, som ikke ville stoppe

Politiet forsøgte tilsyneladende at lægge en sømmåtte ud, men det stoppede altså ikke den hvide Chevrolet.

På et tidspunkt melder betjenten til sine kolleger, at den eftersatte bilen er forulykket. Den er rullet flere gange rundt, og efterfølgende brudt i brand. De fire personer, som sad i bilen, blev erklæret døde på stedet.Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Email: bj@boosted.dk