Teslas nedtur fortsætter – aktien styrtdykker… igen

Foto: PR

Tesla har leveret et skuffende regnskab, og det får investorerne til at ryste på hænderne. 

2022 var et rædselsår for Tesla. Det amerikanske elbilmærke tabte henved 70 procent af sin aktieværdi. Og intet tyder på, at der er bedring på vej. Tirsdag, som var den første aktiehandels-dag i USA i 2023, faldt mærkets værdi med mere end 13 procent.

Besøg vores annoncør:Monster Trucks

Dermed er Tesla-aktiens værdi faldet til et niveau, den ellers ikke har været på de seneste to år. Ifølge investeringsøkonom Per Hansen fra Nordnet skyldes faldet primært, at Tesla netop har leveret et skuffende regnskab. Det fortæller han til TV2.

Desuden er investorernes tillid til mærkets administrerende direktør, Elon Musk, begyndt at smuldre. Og den bliver svært at rette op, mener Per Hansen.

– Først ville han købe det sociale medie, så ville han ikke, og til sidst blev han alligevel tvunget til det. Derfor lader investorerne ikke tvivlen komme ham til gode længere.

Reklameblok:Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk