Tesla: Vi kan bygge Roadster inden for ét år


Den blev præsenteret i 2017, og den gang sagde Tesla, at bien var lige om hjørnet. Efter flere forsinkelser er 2023 nu deadline. Måske.

Kommer den bil nogensinde? Ingen ved det tilsyneladende helt. Ikke engang Tesla selv, som af flere omgange har udskudt produktionsudgaven af Roadster-modellen. En bil som amerikanerne ellers hævder går fra 0 til 100 km/t på bare 1,9 sekunder.

Men tidligere på måneden gav firmaets stifter og administerende direktør, Elon Musk, et hint. Og ikke bare om den genfødt Roadster. Nej, under et event på Teslas fabrik i Texas fik Musk tilhørendes opmærksomhed ved at sige, at både Roadster, Tesla Semi Truck og den vanvittige pickup Cybertruck er produktionsklar næste år.

Tager gerne 320.000 kr. i depositum
Sker det vil Tesla endelig kunne holde, hvad de lovede for flere år siden. Roadster forventes nemlig ikk bare at være hurtig. Når den kommer, hvis den gør…, vil den være verdens hurtigste serieproducerede bil. Hvis man ikke hamrer til den hele tiden, siger Tesla, at Roadsteren vil kunne køre 1.000 kilometer på én opladning.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:Faktisk tror Tesla så meget på, at Roadsteren (og de andre modeller, red.) bliver til noget, at man igen har åbnet for forudbestillinger. Også i Danmark hvor der skal lægges 32.000 kr. i depositum med det samme og yderligere 288.000 kr. inden for 10 dage.

Men lad os nu lige se bilen produceret først…Eller? Del dine tanker om den “nye”/gamle nyhed fra Tesla med os i kommentarfeltet til denne artikel på vores Facebook-side.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk