Annonce:

Tesla tog 54.000 kroner for at gøre bil klar til syn

Norske bilejere skal – i lighed med bilisterne herhjemme – til syn med deres biler hvert andet år. For Geir Bratbak kunne det have kostet 54.000 kroner.

Besøg vores annoncør:

Havde Geir Bratbak ikke været vågen, kunne det lovpligtige, periodiske syn af hans Tesla Model X have kostet ham 50.000 kroner.

Altså norske kroner. Men da det svarer til lige knap 36.000 danske kroner, er der ingen tvivl om, at det kunne være blevet en meget dyr omgang.

Det var endda Tesla selv, der ville flå Geir Bratbak for de mange penge. Det fortæller bilejeren til norsk TV2.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

– Hos Tesla sagde de, at der var flere fejl, der skulle rettes. Jeg fik en pris på 54.000 kr. på at få arbejdet og synet af bilen, siger Geir Bratbak.

LÆS OGSÅ: Disse biler skrotter danskerne flest af lige nu

Til norsk TV2 fortæller Tesla-ejeren, at han straks bad Tesla om en mere realistisk pris. Tesla ville dog kun gå med til en regning på 50.000 kroner.

– Jeg syntes stadig, det var alt for dyrt. Så kontaktede jeg Mekonomen i Drøbak. De skal have 11.600 kroner. Altså 80 procent mindre, siger Geir Bratbak.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Det endte Tesla-ejeren med at acceptere. Blandt andet fordi det andet værksted pillede en masse unødvendige dele ud af Teslas eget tilbud.

Faktisk endte halvdelen af regningen med at være timeløn alene. Den dyreste del? En bærearm til 2.800 norske kroner. 1.840 danske.

TV2 Norge har henvendt sig til Teslas norske afdeling for at spørge til den absurde prisforskel. Men bilmærket er ikke vendt tilbage.

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 7.000 KR. PÅ BILFORSIKRINGEN - TJEK NU:

Indtast din nummerplade nu og se gode priser på 10 sekunder - helt gratis:


Mere herunder:

Det er i øvrigt ikke første gang, at et regning fra Tesla er endt i de helt høje luftlag. En Model S-ejer fik en regning på 145.000 kroner.

Han rådede efterfølgende andre Tesla-ejere til noget ganske særligt men ganske simpelt. Nemlig at gemme det, de sparer på benzin eller diesel, til værkstedregninger. Læs mere her.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler