Annonce:

Tesla tager tykt pis på Ford-direktør: “Har du brug for hjælp?”

Når det kommer til elbiler, halter Ford og mange andre bilmærker bagefter. Nu har Tesla sendt Ford-direktøren lidt ironisk hjælp.

Selv siger Fords direktør, at det er fantastisk for bilindustrien. Men det må alligevel stikke lidt, når et mærke som Tesla – der er langt yngre end Ford – ja… stikker af.

Og det er kun at gnide salt i et åbent sår, at Tesla har tid til at bemærke det med en gave svøbt i tyk ironi i stedet for glitrende papir.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Alligevel bekræfter Fords direktør, Jim Farley, nu, at Tesla har sendt ham en manual, der forklarer hvordan man bygger en bil med 48 volts-teknologi. Og altså ikke 12 volt som har været tilstrækkelig i mange år.

Ifølge den amerikanske journalist Jason Cammisa har Tesla dog ikke kun sendt dokumentet med instruktioner til Ford-direktøren. Samtlige topchefer i bilindustrien har fået det samme stykke papir.

LÆS OGSÅ: Kasper skammer sig over at eje en Tesla

Bevares, Tesla er ikke de eneste, der bygger biler med højere spænding på batteriet. Hos Volkswagen-koncernen gør man det hos Bentley og Audi for at kunne give den elektronisk styrede undervogn noget at leve af i de rigtig dyre modeller.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Men faktisk behøver det ikke koste millioner af kroner at køre rundt i en bil med 48 volt i stedet for de ‘almindelige’ 12 volt.

Sydkoreanske Kia bruger eksempelvis 48 volt-spænding til deres hybridteknologi. Men Tesla mener altså, at Ford skal hjælpes lidt på vej.


Annonce:

Annoncesektion:

NYT: TJEK DIN BILFORSIKRING MED VORES BEREGNER!

Indtast din nummerplade herunder og se billige priser på bilforsikringer med det samme!
Tak fordi du så vores annoncer - herunder er der mere gratis indhold!
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler