Reklame:

Tesla melder udsolgt – bare ikke af biler

Det er noget, kunderne skal bede om.

Elon Musk synes, det er smart. Men noget tyder på, at ikke alle Tesla-kunder er enige. I hvert fald må bilproducent nu melde udsolgt af det retro-fit, der gør det specielle ‘yoke’-rat i udvalgte Tesla-modeller rundt igen.

Helt konkret er der tale om et nyt rat. For Yoke-rattet har – selvom det ser smart ud – vist sig at være til større gene end gavn for Tesla-ejere. Det er især rundkørsler og skarpere sving der volder ejerne problemer.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Men også nogle upraktiske knapper på selve rattet har fået kritik. Og det har Tesla anerkendt. I januar lancerede mærket et retro-fit af et rundt rat som en løsning. Men det er langt fra gratis. Faktisk koster det nye, runde rat 700 dollar.

LÆS OGSÅ: Ferrari-chef: Syntetisk benzin bliver billigere

Det har dog ikke holdt kunderne tilbage. For allerede nu melder Tesla alt udsolgt. Tesla tilbyder dog også, at alle Model X og S-modeller kan bestilles med et mere almindeligt rat frem for Yoke-alternativet.  Tesla introducerede det specielle Yoke-rat på det europæiske marked i februar 2021.


Reklameblok:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?