Reklame:

Tesla fortryder krig mod egne kunder – fjerner bøde på 350.000 kr.

Tesla ville gå i krig mod sine egne kunder. Nu har mærket imidlertid fortrudt og fjernet en streng klausul i sine handelsbetingelser.

Cybertruck-kunder, der vil hurtigt af med bilen igen, skal ikke frygte at få Tesla på nakken. Ikke alligevel i hvert fald.

Efter en streng klausul i om en bøde på 50.000 dollar svarende til 350.000 danske kroner fik mediernes opmærksom, har Tesla nu fjernet handelsbetingelsen igen.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Det har en bruger på Cybertruckownersforum bemærket. Faktisk er et helt afsnit, der kun er relevant for Cybertruck-kunder, nu helt forsvundet ud af betingelserne.

Så sent som i begyndelsen af denne uge gjorde Tesla det ellers klart, at man både ville have forkøbsret til Cybertruck-modeller der er under et år gamle.

LÆS OGSÅ: Ken Blocks datter skriver kontrakt med Formel 1-hold

Ligesom mærket ville forfølge kunder der sælger under ét år gamle biler til alle andre end Tesla uden Teslas skriftlige tilladelse.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Men nu dropper Tesla altså begge idéer efter at have fået kritik for tiltagene. Retfærdigvis skal det siges, at Tesla ikke er det første bilmærke der forsøger sig med bøder til lidt for ivrige bilkøbere.

Ford ville også undgå begrebet ‘flipping’, hvor helt nye biler bliver solgt videre straks efter levering, da mærket begyndte leveringen af første 500 eksemplarer af superbilen ‘GT’ i slutningen af 2016.


Reklameblok:


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?