Annonce:

Tesla-ejer i chok – skal betale 148.000 kr.

En Tesla-ejer står ikke bare tilbage med en bil, der ikke kan køre. Der er også en regning, der skal betales. Og den vil Tesla ikke røre ved.

Vand er noget af det sidste, du vil slås med i nærheden af din bil. Alligevel er vandskader ikke et ukendt fænomen i bilernes.

Og når først det går galt, kan det blive rigtig dyrt. Det måtte et par fra Skotland erkende, da et regnvejr for nylig tog livet af batteriet i deres Tesla.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Den slags er nemlig ikke dækket af garantien. Og i Teslas verden er der åbenbart ikke noget der hedder kulance. I hvert fald ikke lige i den situation.

Så nu står parret tilbage med en regning på 17.374 britiske pund svarende til 148.600 kr. Beløbet svarer til det, Tesla siger, det vil koste at udbedre skaderne på batteriet.

LÆS OGSÅ: Bilister skrider fra Danmarks mest populære bilmærke

Til Edinburgh Live forklarer parret, at de godt nok kørte hen til en restaurant på en dag med voldsomt regnvejr. Men på vej til restauranten var der ingen problemer med bilen.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Problemerne opstod først, da parret igen skulle bruge bilen. Men da den ikke kunne køre, blev bilen transporteret til Teslas servicecenter i Edinburgh.

Men herfra lød besked kort efter, at man ikke ville hjælpe parret, da der var trængt vand ind til batteripakken. Og at den slags ikke er dækket af mærkets 8-års garanti.

Tesla ville dog gerne udstyre bilen med et nyt batteri. Men den slags koster altså lige omkring 148.600 kr.

Efter den skotske avis er gået ind i sagen, siger Tesla i Skotland nu, at man vil kigge på bilen igen. Parret står dog stadig tilbage med en død bil.

Mere efter annoncerne:

BETALER DU OGSÅ FOR MEGET FOR DIN BILFORSIKRING?

Indtast din nummerplade herunder og se gode priser på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

– Det beviser, at Tesla ikke er i stand til at operere i et land som Skotland, siger de til Edinburgh Live.


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler