Annonce:

Tesla Cybertruck kan ikke leve op til ejerens forventninger

Tesla siger selv, at Cybertruck er en ‘arbejdshest’ med off-road-egenskaber og fremragende rækkevidde. Det er ejerne dog ikke helt enige i, skriver medie.

Tesla Cybertruck har på flere måder svært ved at leve op til den hype, Tesla byggede omkring den før, under og efter præsentationen i november sidste år.

Ifølge en kendt youtuber kan en Cybertruck umuligt have slået en Porsche 911, mens den trak en anden Porsche 911 på en trailer, men det er kun begyndelsen.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Det skriver mediet The Verge.

En anden youtuber viser ikke bare, at vinduesvisker-armen på en Cybertruck minder mere om kogt spaghetti end noget andet. Ifølge Kyle Conner har Cybertruck mere end svært ved at opnå den rækkevidde, Tesla lover.

LÆS OGSÅ: FDM sviner bilister til: “Forsinker os alle”

I en et forum for Cybertruck-ejere flyder det ifølge The Verge heller ikke ligefrem med roser til Teslas nyeste skud på stammen.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Blandt skriver en bruger, at rækkevidden i Cybertruck lider, når en tungt lastet trailer spændes efter den. Nuvel, man må forvente et vist tab med den manøvre slet i en bomstærk dieselbil.

Men den samme bruger skriver, at der er tale om et seriøst hug i bilens rækkevidde. Med 84 procent på batteriet i begyndelsen fik ejeren kun 111 miles svarende til 178 kilometers kørsel ud af bilen, før det var nødvendigt at finde en lader.

Retfærdigvis skal det siges, at Tesla selv har planer om en rækkevidde-forlænger til Cybertrucken. Men det harmonerer dårligt med, at bilmærket allerede nu kalder bilen for et kraftværk i stil med andre pickups på markedet.

Annoncesektion:

NYT: TJEK DIN BILFORSIKRING MED VORES BEREGNER!

Indtast din nummerplade herunder og se billige priser på bilforsikringer med det samme!
Tak fordi du så vores annoncer - indholdet fortsætter herunder:

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler