Annonce:

Tesla frygter nu at Elon Musk siger op som direktør

Hvis ikke Teslas aktionærer stemmer den gigantiske lønpakke, som bestyrelsen allerede har godkendt til Elon Musk, skrider direktøren, lyder advarslen.

Tesla forsøger på alle mulige – og umulige – måder at få aktionærerne til at indse, at det er en god idé, at Elon Musk får 400 milliarder kroner i løn.

Tesla har bl.a. brugt reklamekroner – endda på Elon Musks eget sociale medie – på at få aktionærerne til at stemme ja til den voldsomme lønpakke.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Og nu vælger bestyrelsen at gå ud med endnu et pres rettet mod aktionærerne. Et rimelig konkret et af slagsen. Faktisk vil nogen nok sige, at det ikke bliver mere konkret.

Tesla er ganske enkelt bange for, at Elon Musk forlader sin stilling som administrerende direktør, hvis ikke bilmærket får lov til at betale ham den astronomiske løn.

LÆS OGSÅ: VW bruger 500 mia. kroner fra elbiler på benzin og diesel

Det skriver Teslas bestyrelsesformand Robyn Denholm ifølge mediet Fortune.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Hun mener, at Elon Musk ikke mangler steder, hvor ‘hans fantastiske idéer kan gøre en forskel for verden.’ Det skriver hun i et brev til aktionærerne, som skal stemme for lønpakken inden 13. juni.

– Det, vi anerkendte i 2018 og fortsat anerkender i dag, er, at én ting Elon absolut ikke har, er ubegrænset tid. Han mangler heller ikke ideer og andre steder, hvor han kan gøre en utrolig forskel i verden.

– Vi ønsker, at de ideer, den energi og den tid skal være hos Tesla, til gavn for jer, vores ejere. Men det kræver gensidig respekt, skriver Robyn Denholm i brevet.

På trods af Teslas indtrængende bøn til sine aktionærer om, at Elon Musk skal eje mere end 13 procent af bilmærket, har flere store rådgivningsfirmaer rådet til, at der bliver stemt nej.

Mere efter annoncerne:

BETALER DU OGSÅ FOR MEGET FOR DIN BILFORSIKRING?

Indtast din nummerplade herunder og se gode priser på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

– Hvis Tesla skal fastholde Elons opmærksomhed og motivere ham til fortsat at bruge sin tid, energi, ambitioner og vision for at levere sammenlignelige resultater i fremtiden, skal vi holde fast i vores aftale, lyder det fra Robyn Denholm.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler