Stort galleri: 500 biler til Boosted Tour 2018 i Ringsted

Boosted Tour ramte Sjælland den 5. september – omkring 500 biler lagde vejen forbi Kolstrup Tuning i løbet af aftenen.

Onsdag den 5. september ramte Boosted Tour Sjælland, sensommeren og Ringsted – da redaktionen kiggede forbi Kolstrup Tuning. Og fordi solen stod højt på himmelen uden at koge asfalten, væltede bilerne ind på pladsen, allerede inden træffet begyndte klokken 17.00.

En lind strøm af de 400 til 500 firehjulede, der talte alt fra de bredeste amerikanere til skrigende japaner-hatchbacks, lagde vejen forbi helt ind til klokken 21. Lige fra begyndelsen havde rullefeltet hos Kolstrup Tuning da også rygende travlt med at udmåle hestekræfter.

Reklameblok:LÆS OGSÅ: Læserbil – Mød Kristians vilde Overkill Cupra

Ja, faktisk var der stadig kø til rullerne, da vi begyndte at sige tak for i dag og pakke vores grej ned sidst på aftenen.

Hotdogs, kildevand og colaer blev revet væk i en stemning, som var høj på oktan hele dagen. Og det bedste ved det hele? Vi gør det samme igen om en måned, når Boosted Tour 2018 sluttes af i Esbjerg den 3. oktober – se mere her.

Reklameblok:Reklamelink:
Mangler du dæk og fælge til bilen? Klik her og se vilde tilbud!

Herunder kan du se galleriet fra Boosted Tour i Ringsted:

 

Reklameblok:

 

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk