Stoppet ved McDonalds – så røg bilen

Billedet er ikke relateret til den omtalte sag. Arkivfoto: presse-fotos.dk

Fredag eftermiddag blev en 54-årig mand fra Falster stoppet, da han holdt parkeret ved McDonalds’ parkeringsplads i Solrød. Det blev dyrt for ham. 

Bilen kan politiet også beslaglægge, selvom du holder stille. Det lærte en 54-årig bilist fra Falster i fredags. Den eftermiddag holdt han nemlig parkeret på McDonalds’ parkeringsplads i Solrød, da Midt- og Vestsjællands Politi fik øje på ham og bilen.

Besøg vores annoncør:Monster Trucks

Manden sad nemlig bag rattet uden at have kørekort. Det har han før fået inddraget for spritkørsel, og han har siden ikke aflagt en kontrollerende køreprøve for at få det igen.

På stedet kunne betjentene konstatere, at manden nu flere gange er blevet taget uden førerret. Af samme grund kunne politiet tage bilen med sig. Myndighederne vil nu gå efter at få den konfiskeret på statens vegne.

Den 54-årige mand ville dog ikke finde sig i, at politiet tog bilnøglerne fra ham. Derfor skal en dommer nu se på, om politiet gjorde det rigtige, da bilen blev beslaglagt. Det ændre dog ikke på, at bilen nu er i ordensmagtens varetægt.

Reklameblok:Selve bøden for at køre uden kørekortet afhænger helt af, hvor mange gange manden er stoppet uden at have førerretten i orden. Billigt bliver det dog ikke. Bøden begynder ved 7.500 kr. første gang.

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk