Stiv 18-årig stoppet… ude foran værtshuset

Arkivfoto: presse-fotos.dk

En 18-årig mand havde natten til lørdag et gevaldigt forklaringsproblem, da politiet mødte ham på havnen i Køge lige ude foran et værtshus.

Det var en 18-årig mand med noget af et forklaringsproblem, politiet mødte på havnen i Køge natten til lørdag. Ikke bare sad han bag rattet i sin mors bil spirituspåvirket, en test slog også ud for narko.

Besøg vores annoncør:Monster Trucks

Politiet kunne videre konstatere, at den 18-åriges promille var ‘væsentligt over det tilladte’, og at han samtidig var i besiddelse af besiddelse af hash. Han erkendte også at have drukket men nægtede at have røget hash. I stedet forklarede den 18-årige, at han havde kørt bil, ‘fordi han skulle hente en ven i byen’.

Den forklaring hjalp ham dog ikke synderligt. Tværtimod blev han sigtet for kørsel under påvirkning af både det ene og det andet. Bilnøglerne tog politiet også fra ham. Bilens ejer – den unge mands mor – fik herefter en opringning og en forklaring fra politiets side.

Hvad angår hendes søn, blev han løsladt efter en blodprøve. Han vil – når resultatet af blodprøven ligger klar – hører mere fra ordensmagten.

Reklameblok: 

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk