Annonce:

Stina fik falsk p-bøde – nu advarer hun andre bilister

Et kærestepar fra Örebro i Sverige blev for nylig mødt af en p-bøde i forruden på deres biler. Afsenderen hævder at være fra ‘kommunen’, men bøden er falsk.

Besøg vores annoncør:

Et kærestepar fra Örebro i Sverige advarer nu alle andre bilister mod den svindel, de er blevet forsøgt udsat for med en falsk p-bøde.

Afsenderen forsøgte at få kæresteparret til at tro, at de havde fået en p-bøde, og at den skulle betales til Örebro kommune. Men det har intet på sig, fandt kæresteparret ud af.

Det skriver lokalavisen Nerikes Allehanda.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

– Vi har ikke gjort noget forkert, siger Stina Odencrants, der om aftenen lørdag den 2. juli opdagede den falske p-bøde i forruden.

LÆS OGSÅ: Kendis har solgt sin muskelbil – endte i budkrig

Det mærkelige er, at Örebro kommune hverken har p-vagter i området eller noget ‘magt’ på den parkeringsplads, hvor Stina Odencrant parkerede bilen.

Det blev hun og kæresten klar over, da de ringede til kommunen for at få en forklaring. Der er tale om en forfalskning. En rigtig p-bøde fra kommunen ville være fyldt med betalingsoplysninger på bagsiden.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Den p-bøde, Stina Odencrants har fået, er blank på bagsiden. Det telefonnummer, man ifølge ‘bødens’ oplysninger kan ringe til, findes heller ikke.

P-bøde er desværre langt fra det eneste, bilisterne skal være ekstra opmærksomme på. Selv benzinen kan der blive svindlet med. I årevis kan visse bilister have kørt rundt med benzin, som slet ikke lever op til de gældende krav, i deres biler. Læs mere om det her.

Svindel er i det hele taget – og desværre – ret udbredt. Også blandt nogle bilister. For nylig kom en bilist i alvorlig klemme, da han fremviste et kørekort som lød meget mærkeligt. Nu står han til en bøde og to års fængsel. Læs mere om det her.

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 7.000 KR. PÅ BILFORSIKRINGEN - TJEK NU:

Indtast din nummerplade nu og se gode priser på 10 sekunder - helt gratis:


Mere herunder:

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler