Stangstiv bilist vendte om ved Storebæltsbroen

Foto: Sund & Bælt

Politiet ved endnu ikke, præcist hvorfor en 34-årig mand valgte at vende om, da han nåede betalingsanlægget ved broforbindelsen.

Søndag eftermiddag regnede det med sigtelser ned over en 34-årig mand fra Frederiksværk. Omkring kl.16.30 nåede ham nemlig frem til betalingsanlægget ved Storebælt.

Besøg vores annoncør:Monster Trucks

LÆS OGSÅ: Ken Block er død – dræbt i ulykke

Men inden han nåede helt hen til sluserne, valgte manden at vende om og køre sin bil mod færdselsretningen på motorvejen. Det oplyser Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi i døgnrapporten.

Kort efter valgte manden dog igen at vende bilen. Og selvom kørslen nu altså foregik i den rigtige retning, var politiet allerede blevet tilkaldt. Ordensmagten fik da også hurtigt fat i den 34-årige som fik stukket et alkometer i munden.

Reklameblok:Alkometeret viste, at manden havde fået alt for meget inden for vesten. Og i hvert fald for meget til at køre bil. Han blev derfor sigtet for spirituskørsel, for overtrædelse af færdselsloven ved at vende på motorvejen og køre mod kørselsretningen.

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk