Annonce:

Spar penge på billetten til Danmarks største bilmesse

Vi glæder os helt vildt, til det igen går løs til Auto Show i Odense Congress Center. Det gør du sikkert også. Men har du købt billet?

Over 40.00 kvadratmeter fyldt med biler i alle afskygninger – lige midt i landet hos Odense Congress Center. Det er opskriften på, hvordan det er lykkedes Auto Show at tiltrække over 27.000 besøgende til bilmessen over dem alle.

Siden 2017 har Odense Congress Center lagt adresse til den event, som af mange kaldes årets fedeste weekend for bilentusiaster. Og det er ikke uden grund, at Auto Show i dag er det største og efter manges mening fedeste event med biler i Danmark.

Det er nemlig ægte entusiaster, der står bag messen, som i dag tiltrækker familier fra hele landet. Kasper Erling og Martin Poorhamidi Jensen har arbejdet med biler i sammenlagt over 50 år, og derfor garanterer de altid masser af underholdning for bilglade danskere.

Auto Show afholdes tredje weekend i august, og næste messe er derfor den 17. og 18. august 2024 i Odense Congress Center.

Har du købt billet til Auto Show 2024? Hvis ikke, gør du klogt i at købe nu – du kan nemlig spare penge, jo før du køber.

Hop ind på www.auto-show.dk/billetter og se nærmere på de gode tilbud!


Annonce:

Redaktionen
Redaktionen
Boosted.dk er Danmarks største site om biler med over en million unikke brugere og over syv millioner sidevisninger hver måned. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler