Reklame:

Snart kan du køre gratis over Storebælt

Prisen over Storebælt kan komme helt ned på 0 kr. 

Det kræver godt nok, at du kører nogle gange frem og tilbage over Storebælt. Faktisk temmelig mange gange, men så giver Sund & Bælt, der står for driften af broforbindelsen, også resten. Næsten da.

LÆS OGSÅ: Bilimportørerne langer ud efter bilister: “Ret ind og køb en elbil”

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


En kommende rabatordning betyder nemlig, at der automatisk er rabat til de bilister, som i løbet af én kalendermåned kører over broen 14 gange.

– Der er ingen forudbetaling, og du kommer aldrig til at betale for mere, end du bruger, skriver Sund & Bælt.

Betaler man kontant for turene, er der dog ingen rabat at hente. Betalingen skal ske med enten Brobizz eller pay by plate-løsningen, hvor betalingsanlægget registrerer bilens nummerplade. Og Sund & Bælt har et krav mere.

Rabatten – eller den gratis tur – kan bilister kun få, hvis de har kørt over broen i dagtimerne. Folk, der kører rigtig meget, får heller ikke noget ud af rabatten. 50 ture eller mere over broen betaler man nemlig fuld pris for.

Reklameblok:
– Hvis du pendler i en almindelig personbil, er prisen 192 kroner per tur for de første 14 ture i en kalendermåned, når du kører på hverdage i dagtimerne. Herefter betaler du 0 kroner per tur resten af måneden. Kører du mere end 50 ture i den måned, betaler du igen 192 kroner per tur, skriver Sund & Bælt.


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?