Smadrede leaset Porsche efter VILD biljagt – nu har staten snuppet bilen

Arkivfoto: presse-fotos.dk

Tre mænd har fået mellem 3 måneder og halvandet års fængsel, efter en biljagt endte med, at en 23-årig mand blev påkørt.

En biljagt i april sidste år var skyld i, at en 23-årig mand blev bragt i alvorlig livsfare. På Nørrebro i København blev han påkørt af en bil. Og den slags slipper man i Danmark ikke ustraffet fra. Det har Københavns Byret afgjort i denne uge.

Besøg vores annoncør:Monster Trucks

Det skriver Københavns Politi i en pressemeddelelse.

De tre mænd, der nu er dømt, sad alle i den bil som påkørte den 23-årige. Strengeste straf har bilens fører – en 28-årig mand – fået. Det er ham, der skal halvandet år i fængsel. Den hensynsløse kørsel får ham også smidt ud af Danmark.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger er den udvisningsdømte mand en ledende figur i en bandegruppering.

Reklameblok:De to andre i bilen – en 30-årig og 41-årig mand – har fået henholdsvis tre og syv måneders fængsel. Alle tre stak dog af, efter Porschen blev smadret. Den 41-årige passager får en skrappere straf, fordi han blandt andet forsøgte at påtage sig skylden.

Alle tre har anket dommen. De vil frifindes, skriver Ekstra Bladet.

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk