Annonce:

Slut med fartbøder: Hopper Trafikalarm hjælper dig igennem hele Europa

Gider du heller ikke have flere fartbøder? Så vil den nye Hopper Trafikalarm være lige noget for dig. Den sørger for færre bekymringer i hele Europa.

Der findes en del trafikalarmer på markedet, men her skal du møde en af de seneste versioner, som byder på flere spændende funktioner og features. Navnet er Hopper, og bag navnet gemmer der sig en trafik app, som er helt gratis og indeholder navigation og advarsler for fartkontroller.

Derudover kan du købe en smart Hopper Trafikalarm. Det er en lille boks, der nemt og hurtigt via Bluetooth snakker sammen med Hopper appen på din smartphone.

Hopper Trafikalarm starter din app automatisk, når du sætter dig ind i bilen med telefonen i lommen. Når du så nærmer dig en strækning med trafikkontrol, vil boksen helt automatisk advare dig med blink og lys, så du kan slippe speederen og undgå en irriterende fartbøde, hvis farten skulle være sneget sig over det tilladte.

Fra Hopper-boksen indmelder og bekræfter du også trafikmeldinger til andre Hoppere i netværket. Og systemet virker i hele Europa. Det samme gør navigationen på appen – ja, faktisk virker den i hele verden. Den har også indbygget advarsel om for høj hastighed, så du trygt kan køre henover Fyn – eller ned gennem Europa – uden at bekymre dig om bøder.

Hopper trafikalarm

Lover en meget præcis trafikalarm

Hopper fortæller, at de har mere præcise alarmer end mange af konkurrenterne, da de fleste systemer sender alarmer, når du kører indenfor en bestemt radius af et område med indmeldt kontrol. Hopper alarmerer kun på præcis det stykke vej, hvor fartkontrollen er placeret. Det giver absolut god mening, at du ikke skal advares, når du slet ikke kører på den pågældende vej.

Boosted-redaktionen har testet Hopper, og det hele er altså super let at bruge. Du henter den gratis app og installerer den på få sekunder. Derefter tænder du for Hopper Trafikalarm-boksen (den kaldes også for Hopper GO), og så fungerer det hele super nemt fremadrettet.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Som noget helt særligt for trafikalarmer optjener du Hopper Coins, når du kører med appen tændt. De coins kan du bruge i appens shop til produkter som f.eks. en powerbank, høretelefoner eller en smart mobilholder.

Det er bestemt også værd at nævne funktionen, hvor du kan invitere dine venner, og dermed se deres position og rute på kortet. Så er det slut med at tvivle på, hvor man er på bilferien, hvornår man afhentes, hvornår folk kommer til et møde, hvornår maden skal sættes over osv.

Så hvad koster det at bruge Hopper? Selve Hopper appen er helt gratis, og den kan du hente med det samme på din smartphone. Hopper Trafikalarm-boksen køber du derefter for bare 299 kr. via appen (199 kr. ved brug af coins). Det er super let og bestemt en billig måde at undgå fartbøder i fremtiden.

Vil du vide mere om Hopper? Så læs mere her!

Hopper trafikalarm

Annoncørbetalt indhold / Annonce

Redaktionen
Redaktionen
Boosted.dk er Danmarks største bilmedie med over en million unikke brugere og over syv millioner sidevisninger hver måned. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler