Annonce:

Slut med baghjulstræk i baby-Bimmer: Men op til 306 hk

Baghjulstræk er så meget BMW, som noget kan blive. Alligevel forsvinder både det og den sekscylindrede rækkemotor i den nye 1-serie

Den nye BMW 1 Serie kan nemlig vælges med enten forhjulstræk eller firehjulstræk. Firehjulstræk er dog standard på BMW 120d xDrive og BMW M135i xDrive. Sidstnævnte er med sine 306 hestekræfter topmodellen i det nye 1 Serie-program.

Den har et nyudviklet mekanisk differentiale samt Launch Control. Mens M-sportsstyring og M-sportsbremser er standard på modellen.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Resten af modelprogrammet fordeles udover to, firecylindrede benzinmotorer og tre dieselmaskiner. : BMW 118i med 140 hk, BMW M135i xDrive med 306 hk, BMW 116d med 116 hk, BMW 118d med 150 hk samt BMW 120d xDrive med 190 hk.

Mere plads i kabinen
Den nye BMW 1-serie tilbyder markant mere plads i kabinen end forgængeren, hvilket især kan opleves på bagsædet. Knæpladsen er vokset med 33 mm og albuepladsen med 13 mm. Pladsen til albuen er foran vokset med hele 42 mm.

Bilens længde på 4.319 mm er fem mm kortere end forgængeren. Bredden på 1.799 mm er 34 mm mere og højden er øget med 13 mm. Akselafstanden er 20 mm kortere og er nu på 2.670 mm.

Bagagerummet er på 380 liter, hvilket er 20 liter mere end forgængeren. Hvis bagsæderne lægges ned, indeholder bagagerummet 1.200 liter.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

LÆS OGSÅ: EU-forslag: Du må ikke køre mere end 130 km/t

Ekstraudstyr som i større modeller
For første gang tilbydes der nu både panorama glastag, elektrisk bagklap, BMW Head-Up Display samt BMW Gesture Control som ekstraudstyr.

Der kan vælges mellem fire forskellige udstyrsniveauer: Advantage, Sport Line, Luxury Line og M Sport.

Som standard kommer bilen med fodgængeradvarsel med City Braking-funktion, Lane Departure Warning med aktiv Lane Return, mens der som ekstraudstyr kan vælges aktiv fartpilot og Driving Assistant. Ligeledes fås modellen med Reversing Assistant, som hidtil kun har været tilbudt til de større modeller.

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Verdenspremiere i Frankfurt
BMW viser den nye 1-serie frem for offentligheden på Frankfurt Motor Show til september, men hvornår modellen kommer til Danmark, har importøren endnu ikke sagt noget om.


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler