Annonce:

Slip for køen – køb dine julegaver online

Snart er det december, og så er der altså kun 24 dage til årets hyggeligste dag – juleaften. Men nu hvor bilsæsonen er overstået, og projektet er kørt i garagen, har du styr på gaverne? Nej, vel? Det tænkte vi nok.

Men bare rolig. Der er stadig ingen grund til at stresse over andet, end hvilke fælge dit kæreste eje skal køre sommeren i møde på. Gaverne til den pukkelryggede klarer du da bare online. Det er supernemt, og vi tør næsten garantere, at du også får en gave, der er købt fra et sted med tre w’er foran. Alle gør det jo.

Også så kan du lige så godt hoppe med på vognen. Du kan nemlig give en, du holder af, noget helt personligt uden så meget som at rejse dig fra sofaen. Det helt store hit i år er nemlig plakater som julegaver.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Om det så er din lige så bilentusiastiske ven, eller til din instagram-ekspert af en søster, spiller det ingen rolle. Her er gaven der topper listen og går rent ind hos enhver i år.

TIL DIN BEDSTE BILBUDDY

Men tilbage til dig og din bil-buddy. I har sikkert haft telefonernes kameraer fremme hundredevis af gange i løbet af bilsæsonen. De bedste øjeblikke fra årets bilevents skulle – ja, måske nærmere måtte – jo foreviges alligevel. Der var jo også lige de fælge og den turbo, I prøvemonterede. Hvad med at minde ham om, hvor fed en bilsæson, I havde sammen? Så bliver ventetiden til Autoshow 2019 heller ikke så dræbende lang.

ET ELLER 140 BILBILLEDER?

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Mange steder på nettet kan du sætte billeder sammen. Men det er noget helt særligt over at få dine bedste digitale minder på tryk. Det fede er, at du har uendelige muligheder. Er det et enkelt billede, som beskriver jeres bileventyr. Eller skal der hele 140 til? Det er op til dig.

Måske er det den fælles drøm om at eje en helt bestemt slæde, der ligefrem gør, at I er venner. Den drøm der hang på drengeværelset og sikkert stadig gør det. Er din makker ligefrem typen, der har tendens til at gå død i det ene projekt efter det andet? Giv ham en Instagram-plakat med de sprødeste slæder bag de bedste bilhashtag, du kan støvsuge hukommelsen for.

GAVEN DER ER EVIGT GYLDIG

Det skal nok få gåpåmodet tilbage i topnøglen, når der skal skrues. Er du snedig, sørger du for, at plakaten hænger strategisk rigtig i værkstedet. Så vil det være en gave med evig gyldighed. Vi siger selvfølgelig ikke, du skal give samme gave år efter år. Men minder løber man aldrig tør for, og der kommer hele tiden nye til. Når de er værd at gemme, er de også værd at trykke.

Mere efter annoncerne:

BETALER DU OGSÅ FOR MEGET FOR DIN BILFORSIKRING?

Indtast din nummerplade herunder og se gode priser på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Og hvem ved? Måske er værkstedet om 10 år blevet til et helt galleri plasteret til med collage-plakater af de firehjulede favoritter. Og så siges det at være svært at finde julegaver til manden. Vel er det ej! Det handler åbenlyst bare om lige at rode telefonalbummet igennem for bilbilleder. Igen og igen og….


Annonce:

Kasper Erling
Kasper Erling
Kasper Erling er redaktionschef og medejer af Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 20 år. Email: ke@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler