Skulle slet ikke have haft p-afgift – “De var et halvt år om at indrømme det”

Foto: Caspar Rae

Først efter seks måneder – og et hav af klager – river Europark en uberettiget p-afgift i stykker. 

Han skulle egentlig slet ikke have haft nogen p-afgift. Alligevel var det præcis, hvad der sad i forruden på Emmanuel Martineaus bil. En bøde han nu i et halvt år har kæmpet for at få Europark til at annullere. Det fortæller han til ØsterbroLiv.

Besøg vores annoncør:Monster Trucks

I sommer sad der en gul seddel i forruden på bilen – som holdt ude foran Emmanuel Martineaus hjem på Sluseholmen i København. Og det undrede ham af en række årsager. For han havde en gyldig p-tilladelse, og på p-afgiften stemte nummerpladen ikke overens med bilens.

P-vagten havde skrevet ‘O’ i stedet for det korrekte ‘0’. Men i første omgang hjalp det meget lidt af klage. Faktisk måtte Emmanuel Martineau have hjælp af sin boligforening for at sætte skub i sagerne.

Forinden havde Europark ændret forklaring. Nu var det pludselig ikke nummerpladen, men p-tilladelsen den var gal med. Ret endte Emmanuel Martineau dog med at få. Forløbet er han dog langt fra tilfreds med.

Reklameblok:– Det kan jo ikke passe, at det skal være så svært at få annulleret en tydelig forkert bøde? Det er også derfor, jeg deler min historie. Det kan ikke være rigtigt, at man kan tjene sine penge på den måde. Det er ufine metoder, siger bilejeren til ØsterbroLiv.

Selskabet bag Europark, Apcoa, oplyser til mediet, at man ikke vil kommentere enkeltsager.

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk