Annonce:

Skraldemænd nægter nu at hente Teslas affald

Hent dit skrald selv, Elon. Sådan tænker Sveriges renovationsmedarbejdere fra juleaftensdag, hvis ikke Elon Musk og Tesla indgår overenskomst med strejkende mekanikere.

Tesla har netop tabt endnu et slagsmål i det svenske retssystem. Onsdag afgjorde Sveriges Hovrätt, at den lavere retsindstans,Tingsretten, slet ikke kan give Tesla lov til at hente nye nummerplader hos producenten Scandinavian Motorcenter.

Det skete efter, Sveriges Transporstyrelse klagede over den første afgørelse. Og nu melder de svenske renovationsmedarbejdere sig i koret af folk, der sympatistrejker med Teslas svenske mekanikere.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Det skriver Reuters.

Fra og med den 24. december – altså på juleaftensdag – vil Tesla ikke få afhentet affald nogen steder i Sverige, siger renovationsmedarbejdernes fagforbund – LO-forbundet ‘Transport’.

LÆS OGSÅ: Efter 20 år – kendt dansk bilbutik er gået konkurs

Tesla får i forvejen ikke vedligeholdt bilmærkets ladenetværk i Sverige. Ligesom den svenske del af PostNord ikke vil forhindre sine medarbejdere i at ignorere postomdeling til bilmærket.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Sympatistrejken har desuden spredt sig til resten af Skandinavien. Fagforeninger i både Danmark og Norge vil således blokere for nye sendinger af Tesla-modeller til Sverige.

Ifølge Transport-forbundets formand, Tommy Wreeth, forventer fagforeningen, at den nye blokade ikke kun rammer den almindelige renovation, men at det også vil påvirke afhentningen af store mængder affald, der kræver specialhåndtering.


Annonce:

Annoncesektion:

NYT: TJEK DIN BILFORSIKRING MED VORES BEREGNER!

Indtast din nummerplade herunder og se billige priser på bilforsikringer med det samme!
Tak fordi du så vores annoncer - herunder er der mere gratis indhold!
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler