Annonce:

Skandaleramt bilmærke er kørt ind i endnu en krise

Kriserne vil ikke slippe deres tag i Faraday Future. Og nu står endnu en for døren. En der vil gøre ondt på mærkets aktieværdi.

Det amerikanske bilmærke Faraday Future, hvis grundlægger Jia Yueting gik personlig konkurs i 2019, er i fare for selv at gå nedenom og hjem.

Den amerikanske Nasdaq-børs, der handler med Faraday Future-aktien, har nemlig givet bilmærket en alvorlig advarsel.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Hvis ikke de holder deres aktie over 1 dollar stykket i en periode på 30 sammenhængende dage, er det slut. Så bliver bilmærket ganske enkelt smidt af børshandlen. Afnoteret, som det hedder.

Det skriver Reuters.

LÆS OGSÅ: Bilforhandler smider bilmærker helt ud af landsdel

Faraday Future har også været en skidt forretning længe. Siden september 2023 er mærkets værdi på netop Nasdaq-børsen faldet med hele 96 procent.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Nu har mærket fået 180 dage til at rette op på misæren. Hvis ikke der er sket forbedringer inden 24. juni 2024, er det slut. I hvert fald med aktien.

Det er ellers ikke, fordi Faraday Future ikke har fået midler tilført. I sommer fik bilmærket tilført 90 millioner kroner fra en amerikansk kapitalfond. Men det er bare ikke nok.

Især fordi Faraday Future ikke har nogen bil at byde på. Eller jo. Men den eneste bil i programmet FF 91 er sat på pause. Og det har den sådan set været lige siden, de første eksemplarer forlod fabrikken i maj sidste år.

Annoncesektion:

NYT: TJEK DIN BILFORSIKRING MED VORES BEREGNER!

Indtast din nummerplade herunder og se billige priser på bilforsikringer med det samme!
Tak fordi du så vores annoncer - herunder er der mere gratis indhold!

Egentlig skulle fabrikken have genoptaget produktionen i september måneden. Men også det er blevet udskudt flere gange. Den billigste udgave af FF 91 er tilmed en ret pebret sag.

Den koster svimlende 249.000 dollar, hvilket svarer til 1,7 millioner kroner. Flagskibsmodellen løber op i en endnu vildere 309.000 dollar eller 2,1 millioner kroner.


Annonce:

Annonce:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler