Reklame:

Skal du deltage i årets fedeste biloplevelse? Tilmeld dig SquadBall Rally 2022

Vidste du, at der findes en skandinavisk udgave af Gumball 3000? Navnet er SquadBall Rally, og det er den ultimative kørerejse for dig, der elsker fede biler, luksus og hygge med ligesindede.

Hvad siger du til otte dage med superbiler, de fedeste hoteller, de smukkeste omgivelser, god mad og hygge med andre med præcis samme passion for biler som dig selv? Det er vist de færreste, der ikke kan se sig selv på sådan en tur. Og det er nøjagtigt, hvad SquadBall Rally, der har danske rødder, nu tilbyder dig at deltage i. Hvert år arrangeres en rejse, som er noget helt udover det sædvanlige. Eneste krav er, at du ejer en superbil eller en sportsvogn. For det er bilerne, der er omdrejningspunktet for hele turen.

SquadBall sørger for de bedste hoteller, de bedste ruter, privatfly til hjemturen, hjemtransport af din bil, walkies til bilerne og meget mere. Du skal blot koncentrere dig om at køre bil og nyde turen. Men koster det så 100.000 kr. at deltage i den slags luksus? Nix, slet ikke. Det koster 19.995 kr. pr. person at være med. Og herefter skal du ikke bekymre dig om noget som helst.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


I år hedder ruten: København – Hamborg – Lorrach – Schweiz – Torino – Turino – Cannes – Montpellier og Barcelona til den store afslutningsfest. Derefter privatfly tilbage til Danmark, imens alle biler transporteres til København. Det hele er med i prisen!

Datoen er 21. maj til 28. maj 2022. Læs mere og tilmeld dig på www.squadballrally.com

Klik på NÆSTE SIDE herunder og se det fede galleri fra sidste år – alle billeder skudt af dygtige MW MEDIA / Mitch Wiesinger.

SquadBall Rally. Foto: MW MEDIA / Mitch Wiesinger
SquadBall Rally. Foto: MW MEDIA / Mitch Wiesinger
SquadBall Rally. Foto: MW MEDIA / Mitch Wiesinger
SquadBall Rally. Foto: MW MEDIA / Mitch Wiesinger

Reklameblok:
Kasper Erling
Kasper Erling
Kasper Erling er redaktionschef og medejer af Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 20 år. Email: ke@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?