Annonce:

SE LISTEN: I 2024 findes disse biler ikke længere

2024 vil gøre ondt på flere ikoniske modeller. En dansker-favorit må også lade livet.

2024 bliver markant anderledes. I hvert fald hvis man kigger på, hvad bilmærkerne har af tilbyde. Hos Mercedes skal modelprogrammet eksempelvis på en seriøs slankekur – der betyder et farvel til meget af E- og C-Klasse-programmet – mens Ford helt afliver modeller.

Bl.a. en dansker-darling. Her taler vi selvfølgelig om Fiestaen. Men faktisk er Focus også fortid i løbet af næste år.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Der dog flere bilmodeller, som allerede i år har fået kniven. Vidste du eksempelvis, at Volkswagen for længst har produceret den sidste Passat sedan. Kun stationcar-udgaven – den såkaldte Variant – får lov at køre videre lidt endnu.

Chevrolet, der i 2015 pakkede sammen og forsvandt fra Danmark, har også produceret den sidste Spark. En model der – til en pris på 69.900 kr. i forsommeren 2013 – faktisk var Danmarks billigste bil.

LÆS OGSÅ: TV-vært: “El-bilejere tror, de er bedre end alle andre bilister”

Og skal vi så lige vende Mercedes igen? For her sker der virkelig noget fra næste år. Som coupé og cabriolet er det nemlig slut med E-Klassen. Det samme gælde for C-Klassen.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Kia slanker sig også. Stinger, som koreanerne vil kapre BMW-kunder med, må lade livet. Sjovt nok er der intet, der tyder på, at den lille bypotte Picanto er på vej i graven. Heller ikke selvom modellen er 20 år gammel.

Muskelbilerne ser det også skidt ud for. Dodge afliver både Charger og Challenger samt alle Hellcat-modeller. Chevrolet Camaro får lov at leve lidt længere. Nemlig til 2025.

Og så er der Subaru WRX STI, Hyundai Veloster N (den med tre døre, du ved.). De biler er også allerede fortid. I 2025 får de selskab på bilkirkegården af Maserati Ghibli og Mini Clubman


Annonce:

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler