Reklame:

SE BILLEDERNE: Politiet tager tykt pis på knap så kløgtig Ford-ejer med ‘grimt skæg’

I månedsvis har en Ford Mustang-ejer brugt de sociale medier til at nedgøre politiet. Til sidst fik ordensmagten nok.

Politiet i Houston, Texas, fik for nylig nok. Nok af en Mustang-ejere som i månedsvis blærede sig med, at politiet intet kunne stille op mod hans ulovligt modificerede biler.

Men det kan politiet, og det har de gjort. Endda ved at bruge Mustang-ejerens eget våben i mod ham.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Men det er faktisk slet ikke fordi, Mustang-ejeren bor i Texas. Han har bare ikke været for kløgtig til hverken at skjule sin nummerplade eller sin bopæl i de opslag, han på de sociale medier har tirret politiet med.

Hurtigt lykkedes det Houston Police Office at finde frem til mandens bopæl i Californien. Her står ikke bare én men hele to Ford Mustang. Begge biler som ejeren har pralet med er ‘ulovligt modificeret’.

LÆS OGSÅ: Før afgiften stiger voldsomt: Nu vil “alle” danskere have den samme bil

I et andet opslag praler Ford-ejeren med, at han kører rundt med falske nummerplader, og at han vil flygte, hvis politiet prøver på at stoppe ham.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Og så begynder det ellers at rulle ind med jokes fra politiets side. Altså på Mustang-ejerens bekostning. I et opslag på Facebook, hvor politiet fortæller, at man har opsnuset Ford-manden, tager ordensmagten bl.a. tykt pis på mandens skæg.

– Det er svært at vælge, hvor ens ansigt og hals skal begynde.

Om politiet i Californien så rent faktisk har tænkt sig at bruge oplysningerne fra kollegerne i Texas til noget, melder historien ikke noget om.

Reklameblok:


 

 

 


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?