Sagde nej til Fast and Furious: “Jeg gad faktisk ikke”

Foto: Instagram.com/Dave Bautista

Før han for alvor slog igennem med roller i Marvel-universet, sagde Dave Bautista nej tak til Fast and Furious.

Dave Bautistas CV er pænt. Også i længden. Men det kunne faktisk have været endnu længere for Guardians of the Galaxy-stjernen. I et interview med Collider.com afslører Bautista, at han blev tilbudt en rolle i Fast and Furious-serien.

En rolle han dog valgte at sige nej til. Og det var tilsyneladende ikke så svært at sige for den i dag 54-årige skuespiller.

Reklameblok:– Jeg vil nødigt støde nogen. Men skal jeg være helt ærlig, var jeg ikke rigtig interesseret. Det var og er bare ikke mig. Så ville jeg faktisk hellere spille med i Gears of War.

Blev – også – rådet til at sige nej
– Jeg vil ikke spille interesseret i noget, når jeg faktisk ikke er det. Især ikke når der er noget andet, som jeg godt gider.

Bautista indrømmer dog også, at der er lidt mere til historien om Fast and Furious-rollen. For han blev faktisk rådet til at holde sig væk fra Vin Diesel og Co. på F&F-settet. Et råd han fik af Dwayne Johnson, der meget offentligt har udtalt sig negativt om netop Vin Diesel. Og det af flere omgange.

Reklameblok:Reklamelink:
Mangler du dæk og fælge til bilen? Klik her og se vilde tilbud!

Bautista fortæller, hvordan Dwayne Johnson rådede ham til at se bort fra ‘mange penge’, fordi manuskriptet til gengæld ville være dårligt.

 

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk