Sådan en Audi RS 6 har du ALDRIG set før

Foto: Bjørn S. Nielsen

Forklaringen er dog lige til – for Audi har aldrig bygget. Alligevel stod den på årets Essen Motor Show.

Den findes slet ikke. Og så alligevel. For den stod altså på Essen Motor Show. Vi så den selv, da vi lagde vejen forbi 2022-udgaven af Europas største aftermarket-messe. Vi taler selvfølgelig om en Audi RS 6 med sedan-former.

Annonce for Danmarks største bilmesse:

Ja, sedan! Sådan én har Audi ellers ikke bygget, siden modellen var helt ny i 2002. Men spol 20 år frem, og der står alligevel en ny RS 6! Audi har ikke haft noget med projektet at gøre.

I stedet er projektet bygget på en A6. Den findes nemlig som sedan i den nyeste C8-generation. Til gengæld er ALT mekanikken fra en RS 6 Avant flytte med over. Mekanisk er der kun brugt RS 6-dele. Vi har ladet os fortælle, at den største udfordring var at flytte skærmene fra Avant-modellen med over på sedanen.

Det er ikke bare noget, man lige gør. Og efter et par runder om bilen, måtte vi da også konsultere Audis officielle hjemmeside for at være sikre. Det er ikke en RS 6 sedan i tyskernes modelprogram. Men den blå fætter ligner godt noget som kommer direkte fra fabrikken.

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

Foto: Bjørn S. Nielsen

 

Foto: Bjørn S. Nielsen

 

Foto: Bjørn S. Nielsen

 

Foto: Bjørn S. Nielsen
Foto: Bjørn S. Nielsen
Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk