Annonce:

Så skete det – nu får du en bøde på 1.500 kr. for at køre her

Forsøget – der begyndte i denne uge – kører et år frem. I den tid må ingen benzin- eller dieselbiler befinde sig på vejen.

Lige nu er det kun et forsøg i København. Men allerede nu lægger Enhedslistens teknik- og miljøborgmester Line Barfoed ikke skjul på, at hun håber, et nyt forbud spreder sig til resten af hovedstaden.

LÆS OGSÅ: Politikere vil forbyde gratis parkering – “Ta’ bussen”

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Siden tirsdag i denne uge har det nemlig været forbudt alle andre end beboerne på Stefansgade i hovedstaden, at kører på vejen med diesel-og benzinbiler. Gør man det alligevel, falder der en bøde på 1.500 kr. Men det kræver, at politiet ser det.

Der sættes nemlig ikke kameraer op på Stefansgade for at overvåge trafikken.

Politiet er dog godt klar over, at der er mulighed for at skrabe ekstra i statskassen.

– Vi er opmærksomme på ændringerne i Stefansgade og vil håndhæve de nye regler som led i det daglige beredskab, siger Københavns Politis kommunikationsafdeling til lokalmediet KøbenhavnLiv.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Foreløbig er Stefansgade lukket for benzin- og dieseltrafik indtil slutningen af 2024. Københavns kommune har i den periode ikke planer om at lave flere såkaldte ‘grøn trafik’-veje.

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler