Annonce:

Royal Purple – olien din bil vil elske

Det er ikke uden grund, at olie kaldes for ’det sorte guld’ – hele verden kører nemlig rundt på det. Så selvfølgelig skal din bils motor smøres med det bedste på markedet.

Du ved det selvfølgelig godt – olie er ikke bare olie. Siden man i 1859 fandt den første større oliekilde, har særligt bilindustrien da også jagtet materialets perfektion.

Og derfor findes Royal Purple. Olien med den usædvanligt gode iltningsstabilitet er verdenskendt for at beskytte lejer, der arbejder under særligt strenge krav. Som eksempelvis i den højtydende bilmotor.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Når olien klarer de mange tæsk uden at forringes, skyldes det additivet Synerlec, som kun findes i Royal Purple-olie. Den unikke kombination binder sig til alle metaller. Processen smører samtlige bevægelige dele, men forhindrer samtidig uheldig metal-mod-metal-kontakt. Selv under koldstarter giver Synerlec olien en hurtigtvirkende beskyttelseseffekt.

Du slipper altså for, at friktion mellem motorens vitale dele udvikler varme, også under højt pres når hestekræfterne virkelig skal i asfalten.

Enestående beskyttelse mod rust og korrosion i høje temperaturer under fugtige forhold er blot én af mange andre fordele.

Smøremidlet fra Texas klarer således både at forkæle gadebiler og de mere tungt tunede racere uden nummerplader. Uanset om bilerne slubrer benzin eller dieseldråber, sørger Royal Purple for de optimale arbejdsbetingelser i motoren. Og det helt ned i en viskositet på 5W til den tykkere W20.

Vil du gerne have din højtydende motor med de rasende dyre stumper til at holde længe, ja – så ved du altså nu, hvilken typen ’guld’ du skal hælde i ved næste service. Læs mere om Royal Purple her!

Royal Purple

Kasper Erling
Kasper Erling
Kasper Erling er redaktionschef og medejer af Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 20 år. Email: ke@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler