Reklame:

Rolls-Royce ‘Ghostor’ er den ultimative sidste rejse

Navnet er noget nær spot on. Det samme er ombygningen der er foregået i Italien. 

Har du tænkt over, hvordan du skal her fra? Hvad med som eneste passager i en Rolls Royce. Ja, altså pånær bedemanden bag rattet og pårørende (hvis de tør – for der er faktisk plads, red.)

Så bliver det ikke mere cool og frem for alt dyrt. Bagagerummet, hvor du ender, er – ligesom resten af bilen – udpræget luksuriøst.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Det italienske karosserimager Biemme, som har stået for ombygningen, nævner især det hi-fi-systemet. Hele 18 højtalere leverer en samlet effekt på 1.300 watt. Formentlig nok til at vække selv de døde. I hvert fald de skindøde.

I Ghoster, som bilen er døbt, er der heldigvis ikke rørt ved mekanikken. Det vil sige, at den BMW-udviklede 6.75-liters V12-motor stadig yder 570 hestekræfter og 820 newtonmeter.

LÆS OGSÅ: Kørte 106 km/t – nu vil staten have hans bil til 4 millioner kr.

Så det gør næppe det store, at Ghoster er fyldt med yderligere 100 kilos lydisolering i forhold til fabriksbilen. En bil der i forvejen har ry for at være en af de mest stille i verden.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

En pris på ‘herligheden’ fremgår ikke af Biemmes hjemmeside. Men vi kan allerede nu sætte det lidt i perspektiv.

En ny Rolls-Royce Ghost koster fra omkring 8 millioner kr. med afgift i Danmark. Og det er før, vi begynder at tale om krydserne på listen med ekstraudstyr.

Herfra er ombygningen til en ‘Ghoster’ nok ikke blandt de billigste i verden. Men hey, når man i forvejen giver cirka 3 millioner uden afgift.

Reklameblok:Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?