Rockstar genudgiver GTA V til nye konsoller


En forfinet udgave af verdens mest solgte spil er på vej til den nye generation af spilkonsoller.

Selvom de smadrede alle rekorder, da spillet i første omgang kom frem i 2013, mener spiludvikleren Rockstar, at der kan tjenes endnu mere på Grand Theft Auto V.

Spillet, der alene i den første uge efter udgivelsen i september 2013 havde tjent hvad der svarer til en milliard danske kroner, kommer nemlig i en remaster-udgave, siger Rockstar nu.

LÆS OGSÅ: YES! Gran Turismo 7 præsenteret – så vildt bliver det!

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:Nyheden kommer oven på Sonys afsløring af Playstation 5, der ventes lanceret inden 2021. Men den finpudsede udgave af verdens bedst sælgende spil kommer også til den næste Xbox, lover Rockstar.

Egentlig havde vi ventet en helt ny GTA-lancering fra den amerikanske spilgigant. Men sådan ser det ikke ud. I stedet skal vi formentlig ventet til 2023 eller endnu længere, før en helt ny GTA-titel er klar.

Som et lille plaster på såret lover Rockstar hver GTA V-spiller 1 million ‘in game credits’ hver måned frem til relanceringen af GTA V. I hvert fald når det kommer til Playstation 4-spillere.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken: 

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk