Annonce:

Rockstar-direktør: Her udkommer Grand Theft Auto 6

Det er det, mange har ventet på. Faktisk lige siden Grand Theft Auto 5. Og kommer direktøren for det hele en tidsramme.

Besøg vores annoncør:

Hvornår Grand Theft Auto 6 udkommer er ikke bare et spørgsmål. Det er et spørgsmål med et af de mest ventede svar i hele underholdningsindustrien.

Og nu løfter direktøren for udvikleren Rockstar Games lidt af sløret. Ventetid er nemlig slet ikke så lang, som den har været.

I et interview med CNBC lægger Rockstar-direktøren Harry Strauss Zelnick heller ikke skjul på, at Rockstar ikke kan holde Grand Theft Auto 6 – eller bare GTA 6 – hemmeligt ret meget længere.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

– Jeg lader det være op til vores ansatte at bebude nye udgivelser. Men vi har en meget robust tidslinje af nye spil og har god udsigt til et 2025, hvor vi forventer at generere omkring 8 milliarder dollar i indtægter.

LÆS OGSÅ: Advarer bilister: Særlig trafik på Storebælt de næste tre uger

Det er ikke meget at gå efter. Og dog. For det indikerer ifølge mediet, at Rockstar og moderselskabet Take Two slipper det næste Grand Theft Auto løs i handlen mellem 1. april 2024 og 31. marts 2025.

I øvrigt svarer 8 milliarder dollar til 54 milliarder danske kroner. I hvert fald hvis vi tager udgangspunkt i den dagsaktuelle vekselkurs. Det er altså ikke en overdrivelse, at Rockstar sidder på noget af en guldgrube.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler