Annonce:

Retro-Revyen 2024 er landet: Årets fedeste læsning!

Retro-Revyen 2024 drejer tændingsnøglen på læsestof til bilentusiaster med en nostalgisk nerve. Køb den nu!

De 164 indtagende sider henrykker bl.a. med en artikel om motorer, der nægter at dø. Bil Magasinet tager en smagsprøve på syntetisk benzin og dykker ned i sagaen om Wunder-Baum samt Cadillac Allanté: Luksus-roadsteren, der rejste på jumbojets mellem kontinenterne.

Du har helt sikkert bemærket det. Klassiske biler, veteraner og youngtimere har aldrig været mere populære end netop nu. Køretøjerne med alderstegn fanger ikke blot interessen hos entusiaster, men begejstrer en langt større gruppe. Det er uanset, om bilerne optræder i TV-serier, spottes på det danske vejnet eller på et af sæsonens mange træf. Den store interesse bygger årbogen Retro-Revyen 2024 videre på – i sjette årgang – med 164 glittede sider oktanjournalistik. 

Kernen i Retro-Revyen er bilerne, og vanen tro residerer en ajourført prisoversigt i bogens midte. I 2024-udgaven duftes der til fremtidens klassikerbrændstof – syntetisk benzin. Bliv klogere i en feature om Nationalmuseets podcast om klassiske biler samt en dybdeborende artikel om ikoniske motorer, der har været i produktion i årtier. Eller få én på opleveren i vores dramatiske galleri fra CHGP.

Retro-Revyen 2024 kan bestilles på Bilmagasinet.dk/retro, købes i kiosker, boghandlere eller samles op på tankstationen.


Annonce:

Kasper Erling
Kasper Erling
Kasper Erling er redaktionschef og medejer af Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 20 år. Email: ke@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler