Annonce:

Racoon Detailing er tysk kvalitet, der holder din bil skinnende ren

Danmark har fået et nyt mærke indenfor bilpleje. Bag det engelske Racoon Detailing gemmer der sig et helt igennem tysk firma med fokus på kvalitet.

Der er kamp om kunderne, når vi snakker bilplejeprodukter. Der findes efterhånden rigtig mange mærker, og det kan være svært at vælge, for hvad er det bedste?

Et rigtig godt bud er det nye Racoon Detailing, som nu er landet i Danmark. Racoon tilbyder alt indenfor bilpleje – fra shampoo og insektfjerner til dækglans og nanoforsegling. De har det hele, og selvom navnet er engelsk, så er det en flok tyske bilpleje-nørder, som står bag. De kæmper for at producere de bedst tænkelige produkter i den fedeste indpakning, med den bedste duft osv.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Racoon Detailing har lige nu over 50 forskellige produkter klar til både bil- og motorcykel-fans verden over, og nu er de altså også i Danmark, hvor de må betegnes som et premium-mærke indenfor bilplejeprodukter.

Betyder det så, at prisen er helt oppe i skyerne? Nej, egentlig ikke. For eksempel koster en flaske Racoon Wheel Tornado fælgrens bare 118,75 kr., hvilket er en fin pris.

Tjek selv de mange fede produkter ud hos vores venner fra Jocks – klik her og se hele udvalget.

Racoon Detailing

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:
Kasper Erling
Kasper Erling
Kasper Erling er redaktionschef og medejer af Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 20 år. Email: ke@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler