Annonce:

Racerkører drifter sin LaFerrari: Sådan bruger man 963 hk

Af de 709 LaFerrari’er der findes, lever langt størstedelen en beskyttet tilværelse i rigmændsgarager – hvor den skyhøje værdi gør, at bilerne mest er til pynt.  Men ikke denne coupé ejet af en racerkører

Da LaFerrari var helt ny, kostede coupéudgaven cirka 9 millioner kroner uden afgifter. Siden er eksemplarer af de 499 coupéer og 210 roadstere kun blevet mere værd.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

LÆS OGSÅ: Sådan er loven: LaFerrari smuglet ind i Sydafrika skal knuses

Det ser dog ikke ud at bekymre racerkører Florian Merckx, der i videoen herunder smider rundt med det hybrid-drevene 6.3 liters V12-uhyre med sammenlagt 963 hestekræfter og 900 newtonmeter.

I det hele taget synes det at være nok for Merckx, at den svinedyre lak er beskyttet af en gang camouflage-folie. For belgierne drifter hyper-ferrari’en rundt om et forladt fabriksanlæg uden hensyn ret meget andet end at have det fedt bag rattet.


Annonce:

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler