Racerkører drifter sin LaFerrari: Sådan bruger man 963 hk


Af de 709 LaFerrari’er der findes, lever langt størstedelen en beskyttet tilværelse i rigmændsgarager – hvor den skyhøje værdi gør, at bilerne mest er til pynt.  Men ikke denne coupé ejet af en racerkører

Da LaFerrari var helt ny, kostede coupéudgaven cirka 9 millioner kroner uden afgifter. Siden er eksemplarer af de 499 coupéer og 210 roadstere kun blevet mere værd.

LÆS OGSÅ: Sådan er loven: LaFerrari smuglet ind i Sydafrika skal knuses

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Det ser dog ikke ud at bekymre racerkører Florian Merckx, der i videoen herunder smider rundt med det hybrid-drevene 6.3 liters V12-uhyre med sammenlagt 963 hestekræfter og 900 newtonmeter.

I det hele taget synes det at være nok for Merckx, at den svinedyre lak er beskyttet af en gang camouflage-folie. For belgierne drifter hyper-ferrari’en rundt om et forladt fabriksanlæg uden hensyn ret meget andet end at have det fedt bag rattet.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk