Racedays.dk: Bedre tilskuerforhold på Odense Raceway

Raceday_Odense-2

Aalborg og Skjern har allerede fået det. Nu er turen kommet til Stat-Ene-Vej i Odense, der får forbedret forholdene forud en ny sæson lovligt ræs i 2017

Med seneste udmelding fra Racedays.dk kan du nu komme til at stå sammen med endnu flere af kammeraterne, når I skal se på lovligt ræs i det fynske.

Annonce for Danmarks største bilmesse:

Det er godt nyt for alle med billet til årets fedeste event Auto Show 2017 i Odense Congress Center. Lørdag d.2 september rykker bil-feberen nemlig tre kilometer ud til ‘afterparty’ på Odense Raceway på Stat-Ene-Vej, når Auto Show-hallerne lukker ned kl. 18.

I dagens anledning betyder det to timers ekstra køretid, så der kan gives bundgas helt frem mod de sidste grønne lamper kl. 24.00

MERE PLADS
Med tilføjelse af 20 ekstra meter autoværn vil der i alt være etableret 80 meter, som tilskuere kan fordele sig på, lyder det fra Racedays.dk torsdag d. 13 april i en pressemeddelse.

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

Vi har valgt at arbejde på denne løsning fremfor tribuner. Grunden er, at vi gerne vil give tilskuerne den samme streetrace-oplevelse, som hvis de var til ulovlig gaderæs. Hvor tilskuerne typisk står så tæt på bilerne som muligt.

Stemningen bliver altså endnu mere intens, når de mange heftige biler drøner udad Stat-Ene-Vej i Odense helt lovligt i 2017.

Datoerne for det lovlige ræs i Odense ser således ud:

29. april 20:00 til 00.00
27. maj 20.00 til 00.00
5. august 20.00 til 00.00
2. september – AUTO SHOW 2017: KØB DIN BILLET ALLEREDE NU – 18.00 til 00.00

Reklameblok:

banner_AS2

 

 

 

 

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk