Racedays.dk: Bedre tilskuerforhold på Odense Raceway

Raceday_Odense-2

Aalborg og Skjern har allerede fået det. Nu er turen kommet til Stat-Ene-Vej i Odense, der får forbedret forholdene forud en ny sæson lovligt ræs i 2017


Med seneste udmelding fra Racedays.dk kan du nu komme til at stå sammen med endnu flere af kammeraterne, når I skal se på lovligt ræs i det fynske.

Det er godt nyt for alle med billet til årets fedeste event Auto Show 2017 i Odense Congress Center. Lørdag d.2 september rykker bil-feberen nemlig tre kilometer ud til ‘afterparty’ på Odense Raceway på Stat-Ene-Vej, når Auto Show-hallerne lukker ned kl. 18.

I dagens anledning betyder det to timers ekstra køretid, så der kan gives bundgas helt frem mod de sidste grønne lamper kl. 24.00

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
MERE PLADS
Med tilføjelse af 20 ekstra meter autoværn vil der i alt være etableret 80 meter, som tilskuere kan fordele sig på, lyder det fra Racedays.dk torsdag d. 13 april i en pressemeddelse.

Vi har valgt at arbejde på denne løsning fremfor tribuner. Grunden er, at vi gerne vil give tilskuerne den samme streetrace-oplevelse, som hvis de var til ulovlig gaderæs. Hvor tilskuerne typisk står så tæt på bilerne som muligt.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Stemningen bliver altså endnu mere intens, når de mange heftige biler drøner udad Stat-Ene-Vej i Odense helt lovligt i 2017.

Datoerne for det lovlige ræs i Odense ser således ud:

29. april 20:00 til 00.00
27. maj 20.00 til 00.00
5. august 20.00 til 00.00
2. september – AUTO SHOW 2017: KØB DIN BILLET ALLEREDE NU – 18.00 til 00.00

banner_AS2

 

 

Reklame:

 

 

Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk