Annonce:

Professor sigtet for at onanere på biler

En professor, der har været ansat på et universitet i USA, er igen blevet taget i en række lovbrud. Denne gang mener politiet bl.a., at han har onaneret ud over en række biler.

Første gang politiet i USA stødte på den 64-årige professor Themis Matsoukas, tiggede og bad manden om at blive skudsdræbt af ordensmagten.

Det, sagde han, ville udfri ham fra hans pinsler. Dengang tilbage i juli sidste år sigtede politiet den 64-årige mand for en række seksuelle overgreb på dyr.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Og nu er den gal igen. Politiet mener nemlig at have fundet 55 kompromitterende videoer på professorens beslaglagte ‘elektroniske enheder’.

På videoerne, der er optaget i en offentlig park, render professoren nøgen rundt, kun iført en skimmaske.

LÆS OGSÅ: Politiet oplever mere køresyge efter et år med elbiler

Det skriver The New York Post.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Men i videoerne ser man også Matsoukas onanere på alt fra et bord til biler, som tilhører myndighederne. Ligesom professoren angiveligt stikker en slikkepind op bagi på sig selv.

En dommer løslod mandag i denne uge den 64-årige professor mod en kaution på 50.000 dollar svarende til 345.000 danske kroner. Retssagen mod ham forventes at gå i gang i den kommende uge.


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler