Annonce:

Porscher slår revner – alle elbiler skal repareres

Porsche har fundet ud af, at nogle bremseslanger på elbilen Taycan slår revner. I Sverige betyder det, at alle biler skal repareres.

Besøg vores annoncør:

Porsche har tilbagekaldt den elektriske Taycan i det meste af verden. Det viser sig nemlig, at de forreste bremseslanger kan slå revner.

Det skriver Autocar.

I værste tilfælde kan utætheden føre til bremsesvigt. Heldigvis bliver ejerne advaret af bilerne selv, hvis problemet skulle opstå.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det er uklart, præcist hvor mange af de mere end 150.000 Taycans, Porsche har solgt, der skal have skiftet bremseslangerne. Men dem i Sverige skal i hvert fald.

LÆS OGSÅ: Tesla-ejer afsløret af ekskonen – skal betale 700.000 kroner

Importøren oplyser, at man ikke tager nogle chancer og skifter slangerne på samtlige af de 2.300 Taycans, der indtil videre er solgt i landet.

Uanset om udskiftningen foregår i Sverige eller andre lande, tager det Porsches teknikere godt to timer at rette op på problemet pr. bil. Bilmærket afholder dog udgiften til reparationen.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Meget apropos det at afholde udgifter til reparationer, kan Per Wierød glæde sig over, at den slags overhovedet eksisterer. For det betyder, at Toyota netop har fikset hans 26 år gamle HiAce på fabriksgarantien. Læs mere om det her.

Tilbage hos Porsche kan kunderne konstatere, at Taycan er en virkelig dårlig investering. I hvert fald når den slags gøres op i værditab. Tyskernes seneste aftapning af modellen har tabt næsten en kvart million kroner i værdi på bare 28 dage.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 7.000 KR. PÅ BILFORSIKRINGEN - TJEK NU:

Indtast din nummerplade nu og se gode priser på 10 sekunder - helt gratis:


Mere herunder:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler