Porsche ‘skjuler’ ny elbil med TDI-emblem

Og så siger man, at tyskere ingen humor har?

Det er egentlig længe siden, Porsche sagde farvel til kombinationen af en turbo og en dieselmotor. Vi skal helt tilbage til 2018. Alligevel er VAG-emblemet TDI dukket op på en ny Porsche.

Besøg vores annoncør:Monster Trucks

Og den har faktisk slet ikke ikke noget med forbrænding at gøre. Der er derimod tale om en helt elektrisk Taycan. Indtil videre Porsches eneste elbil. På billederne af bilen, som Automedia har fanget, ses det lille TDI-emblem da også tydeligt.

Rygtet siger 1.000 hk
Om det er en langemand til dem, der har kritiseret Porsche for at bruge ordet ‘turbo’ på elbil, er usikkert. Men kigger man godt på billederne – som kan ses her – er det tydeligt, at Porsches folk i øjeblikket kører rundt med et bur i testbilen.

Det er næppe noget der overlever hele vejen til samlebåndet. Men hvad Porsche mere præcist har gang i er svært at spå om. Noget tyder dog på et facelift. Men det forlyder at Porsches Performance Center i Weissach har kastet sig over den næste Taycan-topmodel.

Reklameblok:Motor1 har fra en spionfotograf, som på sin side har talt med en ‘insider hos Porsche’, at bilen kan få op mod 1.000 hestekræfter. Den mest potente Taycan lige nu – en Turbo S – har 626 hestekræfter.

 

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk