Annonce:

Porsche: Red Bull-forhandlinger bliver IKKE til noget

Porsche vil stadig ind i Formel 1. Men et ægteskab med Red Bull synes mere og mere usandsynligt efter et sammenbrud i forhandlingerne.

Det er ikke mange dage siden, vi her på Boosted kunne fortælle om kurre på tråden i Formel 1-forhandlingerne mellem Porsche og Red Bull. Og nu er det hele tilsyneladende smidt på gulvet.

I hvert fald oplyser Porsche i en pressemeddelse, at forhandlingerne mellem parterne er strandet.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

– De to virksomheder er i fællesskab nået frem til, at disse forhandlinger ikke vil blive videreført.

– Forudsætningen var, at et partnerskab skulle være på lige vilkår, hvilket ikke kun ville omfatte et partnerskab omkring motorer, men også holdet. Dette kunne ikke komme i stand, lyder det fra Porsche i en erklæring.

At der ikke bliver noget ægteskab mellem Red Bull og Porsche betyder dog ikke, at folkene fra Zuffenhausen har afskrevet Formel 1. Det er stadig planen, at der fra 2026 skal stå Porsche på biler i motorsportens kongeklasse.

To ny hold, to motorer
Samme vej har søstermærket Audi tænkt sig at gå. Under Belgiens grand prix tidligere på måneden offentliggjorde mærket således noget af Formel 1-planen for 2026. Man præsenterede endda et bud på en racerbil til motorsportens kongeklasse.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Også Audis deltagelse i Formel 1 har været en ombrust affære. Især i medierne, hvor det i første omgang forlød, at det tyske mærke havde købt hele McLaren. Noget englænderne i Woking dog hurtigt skød ned som rygter.

Nu tyder meget i stedet på, at Audi og Sauber slår sig sammen. I forbindelse med Belgiens grand prix meddelte holdets hovedsponsor Alfa Romeo nemlig også, at man trækker sig ud af Formel 1 efter 2023-sæsonen.

Noget andet er, at Porsche vil bygge en Formel 1-motor helt uafhængig af Audis planer. I første omgang gik snakken ellers på, at tyskerne kun ville udvikle én motor til de fire biler.

Annoncesektion:

NYT: TJEK DIN BILFORSIKRING MED VORES BEREGNER!

Indtast din nummerplade herunder og se billige priser på bilforsikringer med det samme!
Tak fordi du så vores annoncer - herunder er der mere gratis indhold!

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler