Annonce:

Porsche 911 Carrera GTS – nu som hybrid

Porsche 911 Carrera GTS Hybrid markerer et nyt kapitel i Porsches historie med introduktionen af hybridteknologi i deres ikoniske model.

Porsche 911 Carrera GTS Hybrid repræsenterer første gang, Porsche integrerer hybridteknologi i deres berømte modelserie. Denne nye model er udviklet med ekstra power og en innovativ drivlinje, og præsenteres samtidig med en opdatering af hele 911-serien.

Den nye 911 Carrera GTS Hybrid er udstyret med en nyudviklet 3,6-liters boxermotor, der arbejder sammen med to elektriske motorer. Den ene elektriske motor er placeret i turboen, hvor den øjeblikkeligt genererer ladetryk.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Den anden motor er integreret i den 8-trins PDK-gearkasse og giver ekstra hestekræfter og drejningsmoment.

Et kompakt højvoltsbatteri, der erstatter det traditionelle 12-volts batteri, driver de elektriske motorer. Batteriet kan lagre 1,9 kilowatttimer strøm og opererer med en spænding på 400 volt. Strømmen til batteriet genereres delvist af turboens elmotor, der også fungerer som en generator.

Den samlede vægtforøgelse af hybridteknologien er begrænset til 50 kilo. Selv uden elektrisk assistance yder den nye boxermotor 485 hk, mens elmotorerne øger den samlede effekt til 541 hk og et drejningsmoment på 610 Nm. Dette giver en forbedring på 61 hk sammenlignet med den tidligere version af 911 Carrera GTS.

LÆS OGSÅ: Bilmærke sagsøgt – skylder 2,4 millioner i husleje

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Den nye 911 Carrera GTS Hybrid accelererer fra 0 til 100 km/t på 3 sekunder og har en topfart på 312 km/t. Bilen er udstyret med Porsche Dynamic Chassis Control (PDCC) og aktiv baghjulsstyring, som standard.

Denne model er inspireret af motorsporten, og Porsche har trukket på erfaringer fra deres elektrificerede racerbiler. “Vi måtte udvikle og teste en bred vifte af ideer og koncepter for at nå frem til et hybridsystem, som passer perfekt til en 911,” udtaler Frank Moser, chef for 911- og 718-modellinjerne hos Porsche.

En forserieudgave af den nye 911 Carrera GTS Hybrid har allerede imponeret på Nürburgring Nordschleife med en markant hurtigere omgangstid end sin forgænger.

Samtidig med introduktionen af hybridteknologi i 911 Carrera GTS, har den nye 911 Carrera fået en opdatering. Den fortsætter med en treliters boxermotor med dobbelt turboladning, der er blevet forbedret med nye turboladere og intercooleren fra 911 Turbo.

Mere efter annoncerne:

BETALER DU OGSÅ FOR MEGET FOR DIN BILFORSIKRING?

Indtast din nummerplade herunder og se gode priser på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Effekten er steget til 394 hk, og 0-100 km/t nås på 3,9 sekunder.

Designmæssigt introducerer den nye 911-familie en ny front med integrerede lysfunktioner og større luftindtag. Bagtil giver et redesignet lysbånd og et nyt motorgitter et bredere udtryk, mens nummerpladen er flyttet højere op for et mere sportsligt look.

Indenfor er den klassiske stil videreført med nye digitale funktioner. Instrumenteringen er nu digital på et 12,6-tommers display, og infotainmentsystemet er forbedret med dybere integration af Apple CarPlay og mulighed for streaming af videoindhold.

Den nye Porsche 911 Carrera og Carrera GTS Hybrid lanceres som Coupé og Cabriolet med baghjulstræk, mens Carrera GTS også fås med firehjulstræk og som Targa.

Priserne i Danmark starter ved 2.454.900 kr. for 911 Carrera og 3.289.900 kr. for 911 Carrera GTS. Modellerne kan opleves hos Porsche Center Aarhus og Porsche Center København i efteråret 2024.

Læs mere om Porsches nye modeller på Porsches officielle hjemmeside.

Annonce:


Se galleri med bilen her:

  • Porsche 911 Carrera GTS - nu som hybrid
  • Porsche 911 Carrera GTS - nu som hybrid
  • Porsche 911 Carrera GTS - nu som hybrid
  • Porsche 911 Carrera GTS - nu som hybrid
  • Porsche 911 Carrera GTS - nu som hybrid

Bemærk: Artiklen er baseret på en pressemeddelelse fra en virksomhed i den danske bilbranche og er derfor ikke skrevet af Boosted-redaktionen. Har du kommentarer til indholdet, bedes du kontakte den pågældende virksomhed.

Annonce:


Pressemeddelelse
Pressemeddelelse
Nyheder direkte fra bilimportører, producenter, racerteams eller andre aktører i bilbranchen.
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler