Annonce:

Populær del af Google Maps kan være på vej væk

Bruger du Google Maps i bilen, er du nok også stødt på begivenheder i appen, som brugerne deler med hinanden. Men det kan være slut nu.

Besøg vores annoncør:

Google Maps kan spore sine rødder helt tilbage til 2004 og de to danske brødre Lars og Jens Eilstrup Rasmussen, der udviklede virksomheden Where 2 Technologies året forinden.

I dag render mange rundt med det, der senere blev Google Maps, direkte i lommen. Hvis det da ikke er bilens navigationssystem.

Det er dog ikke alt, der overlever i det populære GPS-program. For snart kan appens brugere være nødt til at orientere sig på en anden måde. I hvert fald hvis de er på udkig efter begivenheder i lokalområdet.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det skriver Android Authority.

LÆS OGSÅ: Bugatti Tourbillon har 1.800 hestekræfter

Ifølge det amerikanske medie, der har kigget nærmere på den såkaldte kildekode til den næste opdatering, Google lige nu beta-tester blandt brugerne, forsvinder funktionen ‘Followed Places’.

Funktionen har siden 2018 gjort det muligt at følge en personlig profil, et område eller en virksomhed i lokalområdet. Lige siden har brugerne med den form for ‘abonnement’ fået besked, når der sker noget hos virksomheden, personen eller i lokalområdet.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Men den funktion er altså helt pillet ud af den opdatering, Google snart vil rulle ud til alle Maps-brugere.

Ifølge Android Authority kan funktionen forsvinde så snart som januar 2025. Foreløbig er det dog stadig uklart, om Google faktisk har tænkt sig at kvæle en af deres egne funktioner. Men sker det, vil det ikke være første gang.

Googles forsøg på et socialt medie, Google+, åbnede for de første brugere i 2011. Da brugerbasen toppede, brugte 200 millioner mennesker tjenesten, der dog lukkede igen i 2019.

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 7.000 KR. PÅ BILFORSIKRINGEN - TJEK NU:

Indtast din nummerplade nu og se gode priser på 10 sekunder - helt gratis:


Mere herunder:

Faktisk er Maps i sig selv også på vej ud. I hvert fald i biler. Her er det nyeste Android Automotive, som flere bilmærker lægger ind i deres biler fra fabrikken. Det er blandt andet tilfældet for svensk-kinesiske Volvo.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler