Annonce:

Politiker sig nej – “Bilister skal IKKE udskammes”

Der er uddyb uenighed, om hvorvidt bilister skal udskammes og forvises fra byen.

Odense vil være en klimaneutral by i 2030. Og det mener i hvert fald socialdemokratiet at bilisterne skal betale for. Miljø- og Klimaforvaltningen har allerede foreslået at lukke vejen Ejlskovsgade for biler.

Klima- og miljørådmand Tim Vermund (S) siger til TV2 Fyn, at han i virkeligheden gerne ser, at bilisterne kommer langsommere frem, så flere tager bussen. Men hverken Venstre eller Konservative byder sig om at udskamme bilister og lave egentlige busveje- og baner.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

LÆS OGSÅ: Kevins sæde i fare? – Haas kigger efter ham her igen!

–  Vi skal ikke udskamme bilisterne, og jeg synes, at de her tanker, det er for meget udskamning af nogle mennesker, der har en bil, fordi den passer ind i deres hverdag, siger rådmand i By- og Kulturforvaltningen, Søren Windell (K) til mediet.

Rådmanden siger, at nogle af de forslag til en såkaldt mobilitetsplan – som tre arbejdsgrupper i marts præsenterede kommunen for – er ‘spiselige’, mens andre er ‘lige til at smide ud igen.

 

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler