Reklame:

Politiet: “To MEGET unge drenge smadrede 12 biler samme nat”

To meget unge drenge drenge brugte natten til søndag på at smadre hele 12 biler. De har allerede erkendt det.

Man fristes helt til at spørge, hvor forældrene var henne da to 16-årige drenge gik amok på hele 12 biler i løbet af natten til søndag i sidste uge.

Ifølge TV2 Fyn har de to 16-årige allerede over for både deres forældre og Fyns Politi erkendt, at de har smadret bilerne.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Otte af bilerne tilhører ifølge mediet hjemmeplejen. Uanset hvem, der ejer bilerne, ender deres handlinger højst sandsynlig med at koste de to unge drenge dyrt.

Men der skal flere afhøringer til, for at politiet kan komme frem til straffen og et spørgsmål om erstatning. De to 16-årige er dog ikke de eneste, der har svært ved at kende forskel på dit og mit.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Her sætter borger falske fotofælder op – “Derfor jeg gør det”

Og at man selvfølgelig ikke går rundt i ly af natten og smadrer andres ting. Det er ikke mere end en måned siden, at Københavns Politi noterede sig, at over 100 biler havde fået piftet dækkene.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Politikredsen mener, at hærværket relaterer sig til en gruppe miljøaktivisters aktioner. Aktioner som både herhjemme og flere steder i udlandet allerede har kostet flere piftet og punkterede dæk. Læs mere om det her.


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?