Annonce:

Politiet slog til mod 39 bilister på samme vej

Det blev en dyr fornøjelse for de 39 bilister, der på Jelsvej kørte for hurtigt forbi en fotovogn fra Syd- og Sønderjyllands Politi.

Besøg vores annoncør:

Fotovognene, dansk politi i øvrigt har fået flere af i begyndelsen af 2024, er så god en forretning, at de er på finansloven.

Og onsdag morgen slog Syd- og Sønderjyllands Politi til mod 60 bilister, der havde for tunge højrefødder på Jelsvej i Helle mellem Rødding og Jels.

Det skriver politikredsen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

På godt fem timer blev der registreret 39 overtrædelser af den gældende hastighedsgrænse på 60 km/t. Tallet overrasker ikke ligefrem de ledende kræfter i færdselsafdelingen.

LÆS OGSÅ: Marius tabte 55.000 kroner – “Min bil er for ny”

– I februar var vi på samme strækning med vores ATK-bil. Dengang registrerede vi 36 hastighedsovertrædelser, hvoraf 8 var klipforseelser. Der er ikke sket en forbedring, så vi kommer igen.

– Vi ved, at høj hastighed er årsag til at bilister dør eller kommer svært til skade i trafikken, så let foden lidt fra speederen.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

– Du sparer ikke mange minutter ved at køre for stærkt, men det kan til gengæld være dyrt og er risikabelt for både dit og andres helbred, siger politikommissær Anders H. Borg, der er leder i færdselsafdelingen hos Syd- og Sønderjyllands Politi.

På de fem timer kørte seks bilister så hurtigt forbi fotovognen, at de står til et klip. Hurtigst gik det for en bilist, der kørte 90 km/t.

Det kan dog sagtens gå hurtigere. Det kan en kvindelig Tesla-ejer tale med om. For nylig var hun nemlig bare 4 km/t fra at miste sin spritnye bil til statskassen. Læs mere om det her.

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 7.000 KR. PÅ BILFORSIKRINGEN - TJEK NU:

Indtast din nummerplade nu og se gode priser på 10 sekunder - helt gratis:


Mere herunder:

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler