Politiet klippede nummerplader ved biltræf

Ifølge presse-fotos.dk forløb alt roligt, da Striben Odense afholdt sæsonafslutning. Alligevel melder politiet om flere klippede nummerplader og bøder ved biltræf i Odense
Foto: presse-fotos.dk

Ifølge presse-fotos.dk forløb alt roligt, da Striben Odense afholdt sæsonafslutning. Alligevel melder politiet om flere klippede nummerplader og bøder i den forbindelse.

Flere billeder: presse-fotos.dk

Fyns Politi havde lørdag aften og nat nok at lave. Det fortæller vagtchef Steen Nyland til TV2 Fyn.

– Der har været en del bilkørsel til ulempe rundt omkring i forbindelse med et Striben-arrangement, hvor der har været rigtig mange biler samlet flere steder i løbet af aftenen og natten, siger vagtchefen til mediet.Steen Nyland fortæller også, at politiet i løbet af aftenen og ud på natten klippede ‘en del nummerplader og uddelte bøder’.

Politiet vurderer, at op mod 350 biler var samlet på Biltemas parkeringsplads i Odense. Politiet havde, da TV-stationen tog kontakt til vagtchefen, ikke overblik over antallet af sigtelser.

Foto: presse-fotos.dk Foto: presse-fotos.dkBjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Email: bj@boosted.dk