Politiet jagtede gammelt lig af en bil – “Den brød sammen efter 1 minut”

Foto: presse-fotos.dk

Mandag eftermiddag havde en 35-årig mand mange mindre gode grunde til at stikke af fra politiet. Eller i hvert fald gøre forsøget. For langt kom han ikke.

Mandag eftermiddag kl. 16.30 forsøgte en 46-årig mand at tage flugten fra Midt- og Vestsjællands Politi en den lille landsby Nr. Jernløse, som ligger 11 kilometer fra Holbæk. Langt kom han dog ikke.

Annonce for Danmarks største bilmesse:

LÆS OGSÅ: Politiet om kontroversiel fartkontrol – “Det var kun en halv fejl”

Faktisk brød bilen sammen efter bare et minut. Kort forinden var en patrulje blevet opmærksom på mandens bil, fordi den kørte rundt med nogle mistænkelige nummerplader.

Nogen længere jagt blev det som nævnt ikke til, før bilen ifølge politiet gik ud og begyndte ‘ryge og dampe’. Bag rattet sad den 46-årige mand, som er fra Fårevejle St., og så begyndte det ellers at hagle med sigtelser. Det oplyser kredsen i døgnrapporten.

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

ALT var galt
For nummerpladerne viste sig ganske rigtigt at være falske. Det kostede også den 46-årige en sigtelse, at han nægtede at standse, selvom politiet gav tegn til det. Ligesom han også skal høre for at have overtrådt sin vigepligt, kørt med sprit og narko i blodet og for dokumentfalsk.

Bilens seneste ægte nummerplader var allerede afmeldt i Motorregisteret. Forsikring var der heller ikke noget af. Desuden blev der i bilen fundet 17 gram hash, 7 joints og et ‘firecifret’ pengebeløb. De fleste af pengene kunne betjentene beslaglægge, fordi den 46-årige har en større gæld til det offentlige.

Trods den korte biljagt kunne politiet ikke finde et grundlag for også at beslaglægge den nedbrudte bil.

 

Reklameblok:

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk